;

DIJAH SING MELASI

Diposting oleh cerita dewasa terbaru on Selasa, 12 April 2011

DIJAH SING MELASI- Awan kuwe nang kelas uwis sepi, bocah bocah kelas 2 wis padha balik kabeh, mung kari ana si DAryunah karo Dijah thok.

'JAH, Kowen keningapa, awit mau taksawang kok kayong murung, ana masalah apa, crita lhen crita'
Dijahe mung meneng bae, hora njawab2.
Si Daryunah dasare kanca sing apik, tetep sabar lan nghibur si Dijah.
-DIJAH SING MELASI-

DIJah akhire gelem nyritakna masalahe, masalahe kaya kiye sob. DIjah nduwe tante sing galak, ari weruh dijah seneng tanten3 mesthi galalk.
-DIJAH SING MELASI-

'Owh kaya kuwe jah, lha kuwe tah gampang owh, mengko tak labrak tantene kowen jah. Emen ngerti sapa kiye si daryunah. Anake preman pasar.
Wis kalem, yuh balik karo aku.

Bersambung.
Jhentike wis kesel, kiye mosthinge nganggo hape ngarti!
Hehehe -DIJAH SING MELASI-
Anda sedang membaca artikel di blog cerita dewasa seks terbaru tentang DIJAH SING MELASI dan anda bisa menemukan artikel DIJAH SING MELASI ini dengan url http://ber-cerita-dewasa.blogspot.com/2011/04/dijah-sing-melasi.html,anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel DIJAH SING MELASI ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda,namun jangan lupa untuk meletakkan link DIJAH SING MELASI sebagai sumbernya. Salam Cerita Porno Cerita Panas Cerita Hot bla bla dah :-D.

Loading...